Adatkezelés ÁSZF | masszazsbeszamolok.com

Adatkezelés

ÁSZF, Jogszabályok, Tartalom

A Szolgáltató (lent) tartalom megjelenítést biztosít az masszazsbeszamolok.com és annak partneroldalain a látogatók és felhasználók részére. A tartalom szöveges, képi, mozgóképi, és egyéb interaktív szöveg és digitális adatok lehetnek. A feltöltött adatok a honlapra való belépés után mások számára megtekinthetoek, azokhoz további tartalom (pl. vélemény, kérdés stb) fűzheto.

A szolgáltatás az masszazsbeszamolok.com domain ill. annak partneroldalain veheto igénybe, ahol alkalmi társkereso hirdetések helyezhetok el, amelyek elősegítik a Felhasználó számára a partnerkeresést.

Jogszabályt sérto tevékenységre az masszazsbeszamolok.com weboldalt felhasználni tilos.

Az masszazsbeszamolok.com üzemeltetoje csak és kizárólag egy egyszerusített cél-tárhelyet, azaz hirdetési felületet biztosít társkereso tartalmak elhelyezésére, tehát a szolgáltató a felhasználó által létrehozott információt tárolja, mint tárhelyszolgáltatás.

A Felhasználók a honlapra való belépéssel és hirdetésük felöltésével elfogadják, hogy a hirdetésükkel kapcsolatos jogi és egyéb felelosség kizárólag a hirdetés tulajdonosát terheli és nem a Szolgáltatót, mint tárhelyet biztosító üzemeltetot.

Kiemelten felhívjuk hirdetőink figyelmét, hogy szexuális szolgáltatást hirdetni, reklámozni a vonatkozó jogszabályok* alapján az masszazsbeszamolok.com oldalon tilos.

A hirdetés tulajdonosa elfogadja, hogy a hirdetésével kapcsolatos esetleges jogvitánál minden felelosség kizárólag ot terheli. A banner-hirdetések tulajdonosa elfogadja azt, hogy banner (hirdetése) tartalmáért és az ahhoz tartozó linken megjelenített további tartalmakért is o maga felel.

A hirdető elfogadja, hogy hirdetése partneroldalainkon is megjelenik, látogatottság növelés céljából.

Amennyiben ezeken az oldalakon nem kíván megjelenni, azt külön jelzi a honlap üzemeltetojének.

Felhasználónév/e-mail cím és jelszó megadásával a Felhasználó hozzászólásokat, értékeléseket helyezhet el a Rendszerben. A regisztrált felhasználó hozzájárul, hogy az általa elhelyezett tartalmat a Szolgáltató felhasználja.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa feltöltött adatok (kép, hang, videó, karakterek) feltöltés után az Üzemeltető tulajdonába kerülnek, mely adatokat Üzemeltető marketing célokra felhasználhatja. Az oldalon található minden írott, képi és hang vagy videó anyag az oldal üzemeltetőjét illeti, másolásuk tiltott és minden esetben jogi eljárást von maga után.

*Vonatkozó Jogszabályok:

évi LXXV. törvény 11. § alapján
” Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján más személy szexuális szolgáltatását felajánlani, azt reklámozni vagy ilyen cselekményekben közreműködni. ”

illetve az

évi LXIX. törvény 145. § (1) bekezdés alapján
” Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezés útján felkínál, reklámoz vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. (2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik. ”

A fenti törvény értelmében az oldalainkon megjelenő hirdetések tartalmáért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak!

Jelentések

Szolgáltató

EVIDENT PRIVILEGE Kft

Cégjegyzékszám 01-09-983746

ÁFA alany Adószám: 23910247-2-43

Felhasználó

a Látogató, a Regisztrált Felhasználó. Azon személyek is Felhasználónak minősülnek, akik az Internetböngészőtől eltérő szoftver felhasználásával férnek hozzá a Rendszerben tárolt adatokhoz.

Hirdető

azon Regisztrált Tagok, akik saját társkereső hirdetésük elhelyezése céljából e-mail címük és jelszavuk megadásával, majd annak megerősítésével a Szolgáltató oldalain saját hirdetésüket megjelentetni kívánják.

Tartalom

Felhasználói Tartalom

minden olyan Felhasználó által feltöltött adat, információ, tartalmi elem, kép, videó, hang, karakter amely a jelen Általános Szerződési Feltételek alapján a Felhasználó ilyen irányú kérésére nem kerül törlésre.

Szolgáltatói Tartalom

olyan Tartalom, amely a Szolgáltató döntése alapján került elhelyezésre a Rendszerben.

Moderálás

Az oldalra való belépéssel megértetted és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, Moderálási elveket, Adatvédelmi szabályzatot.

Beleegyezik abba, hogy magatartását felelősségteljesen, más Felhasználók tiszteletével fejti ki.

A Szolgáltatás nem használható más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogának megsértésére. A Szolgáltató törölheti, vagy hozzáférésében korlátozhatja azokat a Felhasználókat, akik másokat zaklatnak.

Az oldalon történő regisztrációval tudomásul veszi, hogy Szolgáltató jogosult egyes, a Szolgáltató által meghatározott információtípusokat tartalmazó szövegrészeket jelölés nélkül törölni vagy valamely más karakterrel helyettesíteni, illetve más kategóriába, besorolásba helyezni és ott megjeleníteni.

A Szolgáltató a más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő; obszcén vagy trágár; rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozását gyalázó, sértő Felhasználói Tartalmakat, az ilyen tartalmakat elhelyező felhasználók fiókjait a Szolgáltató előzetes értesítés nélkül hozzáférhetetlenné teheti, törölheti.Lapcsoportunk tagjai

escorthungary.hu | masszazsbeszamolok.com | szex0-24.com | szexbaszamolok.com | szexma.com | szexpartner-lanyok.com

Mit találsz nálunk? Beszámolok, szexpartner kereső rosszlányok, beszamolok és olyan rosszlanyok akik masszázson felül esetleg mással is kényeztethetnek

Beszámolok a rosszlányokról és a masszázs élményről, írj beszámolok -at Te is!

Téged is várnak az igazi rosszlányok! Rosszlanyok beszámolok -al a szexbeszamolok.com oldalon megtalálhatóak. A beszámolók alapján megtudhatod, milyen a masszázs minősége, kielégítő-e az erotikus masszázs vagy csak cirógatásra számíthatsz? Ha érdekel, hová mész, a beszamolok segítenek reális képet kapni adott szolgáltatóról és a rosszlányok remélhetőleg minél inkább megfelelnek majd az igényeidnek! Írj beszámolók -at te is!

Rosszlanyok szexpartner kereső hirdetései, erotikus masszázs hirdetések és beszamolok

Erotikus masszázs hirdetéseink közt válogathatsz kedvedre több kategória közül egyszerűen: csúszka masszázs, lingam masszázs, jóni masszázs kedvelői is megtalálják amit keresnek, de a csoki masszázson keresztül az ayurvedikus masszázs fajtákig nálunk mindent megtalálsz. Igyekszünk folyamatosan bővíteni a rosszlányok mennyiségét az oldalon, akiket ellenőrzünk, így is kizárva a csalódás lehetőségét, ha azonban mégsem a megbeszéltek szerint alakulnak a dolgok, vagy nem a meghirdetett rosszlány vár Téged, írd meg nekünk a kapcsolat menüfül alatt.

Budapest szexpartner lányok hirdetései és a vidéki szexpartner hirdetők beszámolók -al!

Sokszor olcsóbb árakkal találkozhatsz a vidéki szexpartner hirdetők közt, de az odaautózás költségei, esetleges dugókban (na dugásban :)) töltött várakozás és a kevesebb vendég miatti esetlegesen hiányzó beszámolók hiánya nem feltétlen kárpótol azért az összegért. Persze ha csak átutazóban egy csinos puncit keresel csak beütöd a SZEXPARTNER KERESŐNKBE a paramétereket és már vár is a finom meleg pina. Budapest szexpartner hirdetőinknél elfogadottabb a beszámolok írásának engedélyezése, ők tudják jól, hogy visszajáró vendégkört csak minőségi szolgáltatással és odaadással lehet kialakítani, ezért a róluk írt beszámolokra is nagyon figyelnek. Beszamolok írásánál törekedj a részletgazdagságra, írj le mindent, hogy a szexpartner keresők bővebb tájékoztatást kapjanak, köszönjük!

© 2019 masszazsbeszamolok.com